Petro Tiknevičiaus ūkis



Skelbimas Topinambai Receptai Nuorodos Kontaktai





Topinambų milteliai
 
Gaminiai iš tešlos, į kurią pridedami tokie milteliai, žymiai ilgiau nekietėja, būna šviesūs. Fruktozė, esanti topinambų milteliuose, sulaiko drėgmę gaminiuose. Milteliai greitai išbrinksta ir tai leidžia juos naudoti kaip pagrindinį daržovių įdarą pyragėliuose. Sirupas iš topinambų gumbų neleidžia sukietėti meduoliams (Чепурной, [interaktyvus]). Topinambų gumbų milteliai skirti naudoti kaip maisto papildas maisto produktų gamyboje arba kaip maisto papildas. Milteliai yra birios konsistencijos, kreminės, šviesiai rusvos spalvos, tampa minkšti, netraškantys, netirpsta vandenyje. Milteliai kvepia panašiai kaip augalinis aliejus, skonis saldokas (Чепурной, [interaktyvus]).







Skelbimas
Topinambai
Receptai
Nuorodos
Kontaktai